Over ons

/
Over ons

Welkom bij KidsLabel! Wij maken het voor iedereen mogelijk om de mooiste gepersonaliseerde baby- en kinderproducten te bestellen. Wij selecteren de fijnste merken, kiezen de mooiste producten en personaliseren deze met zorg voor jou. Of het nou gaat om één bedrukt rompertje of om 100 geborduurde babybadjasjes met een bedrijfslogo, elk aantal is mogelijk.

Hoe is KidsLabel ontstaan?

De afgelopen jaren hebben wij via een ander verkoopkanaal met veel plezier duizenden klanten blij gemaakt met gepersonaliseerde kraamcadeaus. Van kleine knuffeltjes tot aan grote kraampakketten, wij maken van elk product iets unieks door het te voorzien van een eigen naam, foto of logo. Hierbij draait alles bij ons om kwaliteit. Niet alleen in het proces van het productaanbod samenstellen, maar juist ook in het proces van personaliseren. Zo kiezen wij ervoor om kinderspeelgoed echt te bedrukken in plaats van het product voorzien van een sticker. En worden al onze knuffeltjes en textielproducten geborduurd in plaats van bedrukt.

Lisa: “Tijdens het lanceren van de kraamcadeau webwinkel was ik zwanger van mijn eerste kindje. Het was geweldig om bezig te zijn met de mooiste kraamcadeaus en babyartikelen. En het was heel handig omdat ik precies wist wat bij mijn doelgroep in de smaak zou vallen, dezelfde spulletjes als die ik heel graag in huis zou willen hebben. Inmiddels is mijn tweede kindje tweeëneenhalf en hebben de schattige babyartikelen plaats gemaakt voor (een overload aan..) kinderspeelgoed. Omdat ik het leuk vond om ons eigen speelgoed te personaliseren stond ons huis in no time vol met ‘unieke’ exemplaren. Door de hoeveelheid aan leuke reacties en door verkoopaanvragen van klanten was een nieuw plan een feit: KidsLabel!

Het aanbod aan kinderspeelgoed en babykamerdecoratie is enorm groot. Tijdens het opzetten van KidsLabel heb ik dan ook één ding centraal gesteld; we gaan alleen de allermooiste artikelen aanbieden, enkel de producten die ik ook zelf graag in huis zou willen hebben. En voor de mensen die mij niet persoonlijk kennen, ja ik ben enorm kritisch als het gaat om kinderspeelgoed en decoratie!”

Het team en onze missie:

Met een jong en enthousiast team werken wij dagelijks met de fijnste producten. “Het is ontzettend leuk om al deze leuke en mooie producten te voorzien van iets extra’s waardoor het naast mooi ook uniek en persoonlijk wordt. Het krijgen van een kindje is speciaal, daar hoort een speciaal cadeau bij! Aan mij de taak om de mooiste pakketten en leukste producten te selecteren en te voorzien van leuke designs en ontwerpen. Tot aan het inpakpapier aan toe, alles moet matchen en het wauw effect hebben!” aldus Roos, ontwerper en grafisch vormgever. “En mocht je leuke ideeën hebben, dan hoor ik het graag en wie weet kun je voortaan jouw favoriete product door ons laten personaliseren.”

KidsLabel

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.